Šta mi radimo?


Pažljivo slušamo vaše zahtjeve i kreiramo originalan sadržaj koji distribuiramo na odgovarajući način kako bismo ostvarili što bolje ukupne rezultate.

USLUGE

ADVERTISING

Plaćene društvene kampanje učinkovit su način povezivanja s novom publikom i povećanja svijesti o robnoj marki. Razvijamo strategije društvenih medija koje donose povrat investicije. Naše kampanje usmjeravamo na rezultate koji pristupaju vašoj ciljanoj publici i ostvaruju promet, potencijalne kupce i prodaju.

DIZAJN

Izrada logotipova, orijentacije, tipografija, boje, smanjenja, definisanje i izrada korporativnih standarda: memorandum, vizit kartice, pismo A4, pismo DL, folder blokovi… U skladu sa vašim potrebama možemo ponuditi usluge dizajna i u drugim formatima.

INFLUENCE

Razvijamo sveobuhvatne kampanje za utjecajne osobe koje proširuju doseg i šire svijest o robnoj marki unutar ciljanih online zajednica. Analizirajući rangiranje pretraživanja, promet i demografiju korisnika, naše prilagođene strategije osiguravaju da vaš brend ima glas u zajednicama utjecajnih osoba koje su najvažnije.

DRUŠTVENE MREŽE

Upravljanje profilima na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin i TikTok: Pisanje tekstova za objave, kreiranje i montaža kratkih videa i animacija, osmišljavanje i kreiranje grafičkih vizuelnih rješenja, implementacija aktivnosti koje imaju za cilj povećanje broja pratilaca (analiza hashtagova, giveaway akcije, pozivanje za praćenje stranice, itd.)

ANALIZA

U skladu sa vašim zahtjevom i potrebama izrađujemo kompletnu analizu profila socijalnih mreža kompletnog tržišta, definisane industrije ili nekoga od konkurenata.

WEB

Izrađujemo web stranice u skladu sa vašim potrebama. Preko našeg jednostavnog alata možete brzo i jednostavno da mijenjate kompletan sadržaj i izgled. Naše stranice su profesionalno optimizirane za pretraživače. Sve naše stranice su prilagođene za mobitele i desktop preglednike, a podrška je dostupna svaki radni dan.

Sva prava zadržana © 2024 BeSocial